Trinord

Triatleter i Nordsjælland

 

OM KLUBBEN

Trinord er en triatlon klub med base i Helsingør. Den blev stiftet i 2011 og har siden fået nye medlemmer hvert år.

Trinord er en klub bestående af mange ildsjæle og alle er gode til at hjælpe hinanden. Til de store konkurrencer er du sikker på at du både kan høre og se dine klubkammerater da vi altid stiller med stort telt og højt humør, for at heppe på medlemmerne der deltager. Dette gør også at du altid har en fast base til konkurrencer hvor du kender nogen og du har et sted at opbevare dine ting. Klubben er en god blanding af erfarne atleter og nye. Men fælles for alle er at de glædeligt deler ud af erfaringer. Så selvom man synes det hele er lidt uoverskueligt når man lige er startet, kan du være sikker på at alle gerne vil hjælpe.

 

Vi har trænere i alle tre discipliner og de tilrettelægger træningen således at alle, uanset niveau, kan være med. Udover den planlagte træning med træner, 6 gange om ugen, er medlemmerne også gode til at arrangere fælles træning. Disse er dog primært med henblik på hygge og det social samvær. Af sociale arrangementer kan blandt andet nævnes, fredagssvøm ved Snekkersten havn, længere cykel ture, trailløb og træningstri. Specielt træningstri er en god mulighed for at prøve ens racesetup af, inden den store dag.

 

Så har du brug for en klub hvor du føler dig velkommen og som en del af en familie fra første dag af, så tøv ikke med at melde dig ind. Vi har løbende indmeldelse.

20200612_163002.jpg
image1.jpeg
IMG_1408_edited.jpg
 

Bestyrelsen

Mød Trinord bestyrelse

IMG_20190713_083343.jpg

Mød en atlet

Har du lyst til, at høre mere om at være Trinord atlet

Træning

Følg Trinord her

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Ikon
 
 

SPONSORER

 

KONTAKT

Kontakt

Hvis du har spørgsmål angående medlemsskab eller andre henvendelser vedrørende Trinord, kan du sende en besked på nedenstående formular.

Kontakt oplysninger

Trinord 

Søndre Strandvej 24A

3000 Helsingør

 

info@trinord.dk

Tlf: +45 40868488